Authentic Business & Branding

Ontdek de kracht en moeiteloosheid van succesvol zakendoen vanuit jouw persoonlijke merk

Wij helpen bedrijven en individuen bij het creëren van een sterke, authentieke uitstraling. Met onze diepgaande strategische aanpak en expertise in branding, zorgen we ervoor dat jouw merk de juiste boodschap overbrengt en impact maakt.


Samen definiëren we jouw unieke identiteit, waardoor je je kunt onderscheiden in een competitieve markt. Van het ontwikkelen van een consistent visueel imago tot het creëren van een overtuigende verhaallijn en een sterke strategie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die resoneren met jouw doelgroep.


Laat ons jouw persoonlijke merk versterken en jouw verhaal naar voren brengen. Bereik grotere zichtbaarheid, vertrouwen en succes in je business samen met ons.

Wat wij doen hierin:

Personal Branding Creatie 
Personal Branding Fotoshoots

Authentic Business Strategie 

Opleiden & Programma ontwikkeling en
Coaching-en Begeleiding 
Carola Rodrigues is grondlegger van de Social Selling Filosofie en Strategie en het belang van Personal Branding hierin. Als eerste implementeerde zij in Nederland een concreet 9 stappenplan waarmee je je business strategie, personal brand, content en hoe je op warme wijze aan je leads komt in één oogopslag simpel en helder voor elkaar krijgt. 


In december 2016 bracht zij haar eerste managementboek Social Selling Masterclass uit. Dit boek combineerde zij met een online leeromgeving en community. Zij was hiermee ver haar tijd vooruit. Iedere stap en iedere les uit het boek werk je gelijk concreet uit voor je business. Al lezende implementeer jij stap voor stap jouw eigen social selling business strategie. 


In de afgelopen bijna 20 jaar heeft zij o.a. de volgende bedrijven, directie-en management teams en uitvoerende teams hierin geadviseerd, geholpen, gecoacht en begeleidt:

AON, Deloitte, HeyDay FM, Asito, Mazars, Materialse internationaal, Enable U, KPN, Straumann, Taxperience, Rexel, Payper, ECH, Accon, CWZ, BDO, Blömer accountants, Fokker, Nima, Rabobank, SMA, Ons accountants, Poelmann van den Broek Advocaten, Personato,  Flynth, Studentalent, Swisslog, Gamko, Sazas, Unica, Porsche Centrum, Hogeschool Rotterdam, Ray Klaassens.

Onze werkwijze:

Stap 1 - Energie en doel 

We werken alleen met klanten waar we energie van krijgen en waarvan wij zelf overtuigd zijn dat we jou verder kunnen helpen. Samen scherpen we het strategisch commercieel doel en de doelstellingen aan en verdiepen we ons in jouw business, jouw mensen, je doelgroep(en) en het aanbod. 

Stap 2 - Advies en programma 

Vanuit het praktisch advies dat wij je geven (geen ellenlange documenten) creëren we samen een op maat opleidingsprogramma. Dit kan team training en begeleiding betreffen en / of individuele coaching-en begeleiding. We werken het liefst fysiek met je samen en aanvullend zetten we ons digitale leerplatform in. Lees HIER meer over ons opleidingsinstituut. 

Stap 3 - Voorbereiding en 1e stappen

Hup! Aan de slag. Niemand heeft er baat bij als we lang blijven praten en dingen blijven bedenken. Wij zijn in the lead en nemen je mee hierin. We interviewen de betrokken mensen, maken een planning en implementeren het plan. 

Stap 4 - Creatie en uitvoering 

Afhankelijk van jouw exacte wensen plannen we bijvoorbeeld Personal Branding fotoshoots in en denken we mee met de relevante contentstrategie. Ook helpen wij bij de creatie hiervan. We zijn jouw partner op het gebied van je sales, marketing, content en branding strategie en uitvoering. 

Stap 5 - Meten en bijsturen 

We willen weten en meten wat het oplevert voor je business en of de beoogde doelen worden behaald. Jij ontvangt regelmatig een update qua cijfers en data op basis van de kpi's die wij samen afstemmen. We blijven net zo lang aan de knoppen draaien totdat we het resultaat samen behalen. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wie jou voorgingen:

"Er bestond een idee in mijn hoofd. Een inspiratiesessie voor het grote publiek."

"Maar ik had alleen nog maar een idee en had hulp nodig bij het creëren en het bouwen van een merk, zichtbaarheid krijgen en de juiste mensen bereiken. Met deze vragen in mijn achterzak ben ik gaan onderzoeken wie me daarbij zou kunnen helpen. Ik weet met wat voor mensen ik graag samen werk: mensen die iets kunnen, maar bovenal gecommitteerd zijn en altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om iets te laten slagen. Mensen die het team en het doel voor hun eigen gerief stellen.


Nou, mijn onderzoek met wie ik in zee wilde gaan was snel klaar. Ik had namelijk al goede verhalen gehoord over Carola Rodrigues met de voorbereidingen van het Secret Leadership Conference 2023. Ze werd geprezen om het zijn van ‘de motor’, een echte aanjager.


Ik heb haar daarna leren kennen als een persoon waar de wereld van prettig samenwerken en doelen behalen geweldig bij elkaar komt:  Begripvol en daadkrachtig. Sociaal en zakelijk. Integer en commercieel. Oplossingsgericht en gezellig. Een 100% aanrader om met haar in zee te gaan. We hebben samen GROEIPIJN! succesvol neergezet."


Ray Klaassens - Ondernemer en hoofdinstructeur Kamp van Koningsbrugge

Ben jij er klaar voor om jouw authentieke 'IK' te omarmen en te groeien in jouw business?

Personal Branding Fotoshoots

Matron den Boer - HSP Coach
Radboud Visser - Mens & Relatie

Angelique Vermulm - Taxperience

ECH - Directieteam
Ray Klaassens
Ray Klaassens - Kamp van Koningsbrugge

Carola Rodrigues -Eigenaar 

Wat anderen zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Zonder oordeel en met respect"

Vanuit de organisatie waar ik voor werk heb ik met Carola mogen werken op het gebied van Personal Branding en Social Selling. Wat ik erg mooi vind is hoe zij door haar manier van (door)vragen mij anders naar mijzelf laat kijken en nieuwe inzichten geeft. Dit zonder oordeel en met respect, dat vind ik zelf erg belangrijk.

Esther Klip, Intelligence Group IG!

"Met echtheid kom je waar je wil zijn"

Carola is Echt. Punt. Met echtheid kom je waar je wil zijn. Wees jezelf, geloof in je zelf en wees je eigen Personal Brand. Door Carola is een training Social Selling niet alleen een random training maar is het een way of life geworden en onmisbaar in het hedendaagse zakendoen. Vol overgave, intens en verbaal inhoudelijks sterk. Ik zou Carola dan ook ten zeerste aanbevelen wanneer Social Selling nog niet onderdeel van je bedrijfsstrategie is of wanneer je op dit vlak naar de overtreffende trap wil.

Marcel Dol, Algemeen directeur Payper B.V.

"Carola weet iedereen dieper na te laten denken over zichzelf, het salesproces en waar social selling komt kijken"

De eerste bijeenkomsten gingen over je personal brand. Voor mij het leukste van de training. Zowel om er over mezelf over na te denken als collega's op een andere manier te leren kennen. Dit is de basis om de volgende stappen te zetten. 

Carola weet iedereen dieper na te laten denken over zichzelf, het salesproces en waar social selling komt kijken. Met een aantal stappen wordt vervolgens gewerkt aan het creëren van content die aansluit op je doelgroep. En ook wat te doen nadat je content wordt geplaatst word behandeld. Kortom een volledig pakket.


Ik vond het een hele leuke, nuttige en goede training en kan het iedereen aanraden om te doen!

Else Baede, DMC Haarlem
Als we gaan samenwerken dan kun je kiezen hoe we de dienstverlening vorm gaan geven.


Sommige van onze klanten willen puur een opleidingstraject voor hun medewerkers ontwikkelen en uitgevoerd zien. Al onze trajecten worden uitgevoerd op basis van het model waar Carola in gelooft: Kennis overdracht in team training- Praktijkoefeningen - Individuele coaching& begeleiding - Terugkom dagen en ondersteuning via een digitaal leerplatform.


Andere klanten van ons willen graag schitterende Personal Branding foto's voor zichzelf en van hun mensen, zodat ze meer zichtbaar worden op een website en via de social media kanalen. 


We helpen grote en ook kleinere ondernemers (kleiner qua fte, niet perse qua omzet en impact) met hun commerciele strategie en schrijven daar ook concreet de content voor. Content die bruikbaar is op de social media kanalen. 


In de loop der jaren hebben we heel veel tevreden klanten geadviseerd, getraind/gecoacht en geholpen. Mocht je graag een referentie willen ontvangen, laat het ons dan gerust weten. 


We gaan graag in gesprek met je om samen te ervaren of we energie van elkaar krijgen!