Opleidingsinstituut Authentic Leadership

Het complete trainingsprogramma voor authentieke leiders

+15 jaar 

Ondernemer & Trainer/Coach 

1.000+

tevreden klanten

100%

garantie op je aankoop

Opleidingsinstituut - Authentic Leadership

Er bestaat geen korte route naar succes. Je wordt niet rijk met een passief inkomen binnen drie maanden. Je kunt niemand anders in het leven verantwoordelijk houden voor jouw pijn, verdriet en misère. Je krijgt geen sixpack door het iedere dag te visualiseren. En je wordt niet zichtbaar door je te blijven verstoppen achter allerlei belemmerende overtuigingen en onzekerheden. 


Dit is jouw leven. En het is 100% jouw verantwoordelijkheid hoe jij hier invulling aangeeft; met welke gedachte jij in de ochtend opstaat, jezelf gedurende de dag programmeert en hoe je 's avonds gaat slapen. 


Ik was gelukkig en leidde mijn leven. Dacht ik. Totdat ik op mijn 35e een burn-out kreeg. Ik had een bedrijf met personeel, jonge kinderen, scheiding achter de rug en werkte mijzelf over de kop om maar zoveel mogelijk geld te verdienen. Ik besloot: het moet anders. 


In de jaren erna investeerde ik ontzettend veel tijd, geld en energie in mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn gezondheid; zowel fysiek als mentaal. Maakte ik duidelijke keuzes, hakte ik knopen door, leerde ik mediteren en bracht ik dagen in stilte in de natuur door. Ik transformeerde en ontwikkelde tot de persoon die ik op de dag van vandaag ben.


Ik besef mij nu erg goed; ik kan jou leren om het meest krachtige Personal Brand van de wereld te worden, ik kan jou de beste Social Selling Strategie leren voor het succes in je eigen business, ik kan je coachen om volledig vanuit je authentieke kern te gaan leven. Dat kan allemaal. Maar nog veel en veel krachtiger is het als ik het combineer. Alles is namelijk met elkaar verbonden. We beginnen bij de kern, verdiepen, gaan nog een laag dieper en verder. En daarom heb ik besloten om alles samen te brengen in één programma vanuit mijn opleidingsinstituut: Authentic Leadership.


Wij ontwikkelen, samen met jou, een opleidingsprogramma op maat voor jouw mensen. 

Volledige toewijding

Carola leidt alle trainers, coaches en mentoren zelf op. Zij leert je hoe je trainingen geeft. Volledig vanuit je eigen potentieel.


Heb je interesse om aan te sluiten bij ons Opleidingsinstituut en community, neem dan contact met ons op. 

Gouden netwerk 

We werken samen met verschillende experts, trainers en mentoren. 


Van commerciele vaardigheden, tot systemisch werk / familie opstellingen en alles wat daar tussen past. 


Onze programma's worden op maat gemaakt en we zoeken hier de meest geschikte trainers bij.

Voordeel

Binnen ons opleidingsinstituut beheersen wij de kunst van;


Strategisch business consultancy, commerciële- en communicatieve vaardigheidstrainingen, intuïtief coachen, systemisch werken, reiki, boks-en danstechnieken.

Wat anderen zeggen:

"Ik ben super gemotiveerd om mijn personal brand vorm te geven."
Het meest waardevol voor mij is dat ik super gemotiveerd ben om mijn "personal brand" verder vorm te geven en te ontwikkelen. Dit is ook wat ik nog wil leren; hoe ik hier nu het meest maximale uit ga halen. Dank voor de inspirerende ochtend!
Elles van den Berg - Business Development | Schoonmaak | Asito
"Het smaakt naar méér."
Gekomen zonder verwachtingen om mijzelf te laten verrassen. Het was inspirerend, open en smaakt naar méér. Ik wil nog meer leren over Personal Branding en authenticiteit. Complimenten! 
Ad Geerts - Co-Owner l DGA at Porsche Centrum Eindhoven & Maastricht l Bentley Maastricht l Jaguar Land Rover Maastricht
"In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek."
Gecoacht worden door Carola is een verademing. Ze is commercieel scherp, pragmatisch en resultaatgericht. In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek en brengt ze je op constructief kritische wijze een stap verder.
Leon Wijnen -
Client Director Health & Life sciences Quint 

Ik geloof in 'samen'. Zij aan zij. Jij op je eigen pad. Vanuit je eigen expertise. Ik ernaast. Arm in arm.  


Als jij je als trainer/coach/mentor wilt aansluiten bij ons, dan volg je zelf het volgende programma. Ik begeleid jou persoonlijk hierbij.

Trainingsdag 1 & 2 - Je Authentieke Kern

Je wordt geboren als uniek, identiek exemplaar. Authentiek zijn is wie je vanuit je kern bent. In totaliteit. Daar horen al je emoties, passies, talenten, normen en waarden, gedragingen en ook je schaduwkanten, je onzekerheden en minder mooie eigenschappen bij. Wij mensen houden van echtheid, puurheid en door je kwetsbaar op te stellen, nodig je daarmee ook de ander uit om op deze manier te verbinden.

Je voelt dat je regelmatig een rol speelt. Niet helemaal eerlijk bent tegenover jezelf. Je vergelijkt jezelf met anderen. Het stemmetje vanuit je ego neemt het vaak over in je hoofd (afkeuring, afwijzing, onzekerheid neemt de overhand). Je reageert op bepaalde situaties en mensen op een manier die je eigenlijk niet wilt (en ook niet helemaal begrijpt van jezelf). Je vindt het best lastig om jezelf kwetsbaar op te stellen en om op een dieper niveau de verbinding met jezelf en daarmee ook met de ander aan te gaan.

Ik heb duizenden mensen mogen begeleiden, trainen en coachen om dichter tot hun authentieke kern te komen. Door middel van mooie, intuïtieve, nlp opdrachten en systemisch werken wil jij na deze trainingsdag nooit meer anders.

Trainingsdag 3 & 4 - Business:

Succes + Focus + Social Selling Strategie

Deze trainingsdag staat in het teken van jouw Social Selling Strategie voor je business. In 8 overzichtelijke stappen leer ik je hoe je een commerciële strategie ontwikkelt, implementeert én je jezelf er dagelijks aanhoudt.

Jij hebt moeite met de waarde van je dienstverlening neer te zetten en daar geld voor te vragen. En je hebt niet zo’n goed overzicht qua wat er precies in-en uitgaat. Ook ervaar je vaak dat je in de waan van de dag leeft en je laat leven door klanten en e-mails. In plaats van dat je in control bent van je salesproces.

In 2016 schreef ik mijn eerste managementboek over dit thema. Ik heb duizenden mensen en bedrijven op dit gebied mogen adviseren, inspireren en coachen. Ik deel graag al mijn kennis, formats en tools met jou.

Trainingsdag 5. De kracht van je mindset

Deze trainingsdag gaat niet alleen over fysieke kracht. Juist niet zelfs. Het gaat over krachtig staan, krachtig door het leven gaan vanuit kwetsbaarheid. 

Je bent niet zomaar weerbaar. Je staat niet direct stevig op twee benen als iemand je omver probeert te blazen. Je hebt niet geleerd hoe je moet incasseren. 

Het is belangrijk dat je stevig staat. Dat je sport. Sterk bent, in je lichaam én qua mindset. Met bokstechnieken en de filosofie van het kickboksen leer ik jou dit. 

Ik heb leren vechten van de beste leermeesters, waaronder Lucia Rijker. Stond in de ring en vocht wedstrijden. Nu combineer ik kracht, liefde en kwetsbaarheid in mijzelf en in mijn werk en leer ik mijn klanten met veel plezier de technieken en mindset die erbij komt kijken.

Love, authenticity and visibility

Trainingsdag 6. - Liefde

Liefde is toch wel één van de belangrijkste woorden in ons leven. Zonder liefde in ons leven kunnen we bijna niet meer ademhalen. Liefde is onze katalysator. En het zit 'um in alles. Liefde voor jezelf, voor de ander, in verbinding. Liefde voor je werk, je passie en je dromen. Liefde voor je lichaam en je leven. 

Deze trainingsdag gaat over de liefde voor jouzelf en je lichaam. Jij zegt niet dagelijks tegen jezelf: 'Ik hou van mij.' Je geeft jezelf geen compliment als je in de spiegel kijkt. Je voelt je niet sexy en sensueel. Je voelt niet die liefdesenergie door jezelf heen stromen. 

Ik heb jaren lang klassiek ballet gedanst. Tegenwoordig dans ik salsa en bachata en geef ik workshops. Tijdens deze dag gaan we dansen, lachen, plezier maken, onze lichamen eren en onze sensualiteit omarmen. Leer je als man leiden en zul je als vrouw je moeten overgeven aan geleid worden.

Trainingsdag 7. Mindset & Spiritualiteit

Onze mind is ons meest krachtige wapen en belangrijkste bezit. Alles is energie en verbonden zijn met de natuur geeft je zo ontzettend veel in je leven. 

Jij hebt geen tijd én geduld om te gaan zitten mediteren. Er blijven maar 101 gedachtes naar boven komen. Spiritualiteit is niets voor jou; 'Ik ben niet zo'n zweverig type en geloof het allemaal wel.'

Ik leerde al jong de kracht van visualiseren en breng dit maar al te graag over. Ik verzette mij tegen mediteren (geen tijd en geduld voor), nu mediteer ik dagelijks en heb ik er veel baat bij. Dagelijks ben ik in de natuur te vinden. Ik heb zelf mijn Reiki I en II jaren geleden behaald.

Geef je over aan deze trainingsdag en ik beloof je: het wordt mindblowing. Heel veel meer ga ik er niet over vertellen. Ga je het aan of blijf je het uit de weg gaan?

Trainingsdag 8. Leiderschap & Zichtbaarheid

Personal Branding is key element in je werk en in het zakendoen. Mensen doen zaken met mensen. Jij staat als Personal Brand, samen met de klant, centraal hierin. Een Personal Brand creëren en neerzetten, betekent dat jij een krachtig authentiek merk wordt.

Jij durft niet goed zichtbaar te zijn en je blijft, denk je, liever op de achtergrond. Wat zal de ander wel niet van mij denken? Je weet echt niet goed wat je aan content kan bedenken en moet delen op m'n social media platformen en ‘moet’ dat eigenlijk wel? Iets in mijzelf houdt mij tegen en je weet niet goed wat dat is. Je wilt ervan af, maar weet niet 'hoe'. Je wilt graag makkelijker verbinden en verkopen, maar dat lukt je niet altijd even goed.

Ik heb jaren geleden een Personal Brand Blauwdruk ontwikkeld. Dit format heeft zich meer dan bewezen. Daarmee leer ik mijn deelnemers makkelijker leven, verbinden en je business draaien vanuit jouw eigen krachtige Personal Brand. Je leert hoe je meer zichtbaar wordt, zowel offline als online, waardoor je op een andere manier met jezelf en daarmee met de ander gaat verbinden. Je komt op de juiste plek in het leven te staan. De energie gaat stromen en je gaat ervaren dat het 'klopt'.

Overtuigd?
Vraag vandaag nog een gesprek aan om te zien of wij een match zijn voor elkaar.

"In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek."
"Iedereen kan content delen op Social Media. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat hier conversie uit voort komt? En hoe doe je dit op een authentieke manier, waarbij je dicht bij jezelf blijft? Op die vragen geeft Carola antwoord. Heel prettig  en met veel praktische adviezen. Een aanrader!"
Helen Meijer - Hoofd Educatie, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
"Altijd leerzaam."
‘Fijne sessies met inspiratie en tijd voor de persoon. Altijd leerzaam! Thanks!!
Baukje Hilarides - Productmanager Study Members & Exams at NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
"Jij kunt en doet beiden!"
Wanneer het gaat stromen, gaan sommige mensen een schuilplaats zoeken. Anderen bouwen een windmolen. Jij kunt en doet beiden! Dankjewel daarvoor. 
Henk van de Tent Becking - Leadarchitect Datafabriek UWV bij UWV
"Authentiek zijn is jouw brand."
Mooie vrouw ❤️!

Mooi mens!


Autheniek zijn is jouw brand. X

Sheila Keijzers - Exceptional Trading B.V.

Maak het belangrijk voor jezelf.  Vandaag nog.

De belangrijkste stoot in het kickboksen is de ‘jab’. Je kunt hiermee namelijk aanvallen, verdedigen, je afstand bepalen, punten scoren en het kost je in verhouding de minste energie om deze stoot te geven.

Het belangrijkste in het dansen is het bepalen van je frame; de ruimte tussen jou en je (dans)partner en dat de man goed kan leiden en de vrouw met haar ogen dicht kan volgen. Vanuit vertrouwen.

Bij zowel het dansen als het vechten is het essentieel dat jij vanuit vertrouwen, kracht en kwetsbaarheid de juiste plek inneemt. Jouw plek in het systeem. Je plaats op de dansvloer, ten opzichte van je danspartner. Met open handen ontvang je de ander. In de dojo sta je stevig, op de bal van je voet en speel je met de ander.


En zo is het niet anders in jouw leven en in jouw business. Ga maar eens na voor jezelf.

Het eerste wat je doet als je geboren wordt en de navelstreng wordt doorgeknipt is een teug adem nemen en als later jouw dag is gekomen, blaas je je laatste adem uit. Ademen houdt ons in leven en is cruciaal. Datzelfde geldt voor jouw ‘ki’; oftewel levensenergie, die door jou heen stroomt. En soms blokkeert op bepaalde onderdelen in je lichaam.


De gezondheid van jouw brein, je mindset en hoe jij jezelf programmeert zorgt ervoor of jij gelukkig of tamelijk ongelukkig door het leven heen gaat. Je hersenen besturen je lichaam, zijn belangrijk, verdienen aandacht en je gedachtengang is dus trainbaar.


Je baan of je bedrijf runnen zonder focus en helder doel is tamelijk kansloos. Het is zonde van je tijd. Je benut niet je volledige potentieel. En je kunt niet volledig vanuit je authentieke kern gaan leven als je niet met een hoge mate van zelfreflectie zo nu en dan in de spiegel durft te kijken. Je wordt niet zichtbaar voor de ander of voor je publiek (klanten) als je je blijft verstoppen achter smoesjes. Ga staan, op jouw plek.


Durf het aan te kijken en aan te gaan. Jouw proces. Jouw leven. Jouw business. Jouw geluk en liefde. 

Ben jij een opdrachtgever in het bedrijfsleven? Op zoek naar een trainingsprogramma voor jouw professionals?

Laat je naam en mailadres achter en download direct hier ons overzicht met alle trainingen die wij verzorgen: