Het meest spannende boek van dit moment:

Voor jezelf. Of om samen te lezen en te ervaren met je partner.


Wil jij graag: 

  • Meer openheid creëren over verlangens, fantasieën en grenzen stellen
  • Een meer liefdevolle, diepgaande verbinding aangaan met jezelf en je partner
  • Met minder schaamte over dit onderwerp praten met je partner en kinderen
  • Onderzoeken wat wel en niet bij jou past, wat je opwindt
  • Leren hoe je op een simpele manier meer aandacht en intimiteit in je relatie brengt
  • Afkomen van onzekerheden over je lichaam en je seksuele verlangens


Bestel dan hier jouw boekexemplaar voor 19,90 euro. Als je een gesigneerd exemplaar wenst, geef dit dan even aan in het opmerkingenveld in de webshop. Dan zorgt Carola daarvoor. 

Twijfel je nog of dit boek iets voor je is? 

Download dan hier - gratis* - jouw inkijkexemplaar. 


*Alleen in ruil voor je naam en mailadres

Boek intieme verhaaltjes

We doen het allemaal. Het is intens lekker. Het verbindt. We communiceren ermee. We planten ons ermee voort. Het is de natuur. Ons lichaam. Onze ziel. Het begin van nieuw begin. We verleiden, we geven uiting aan onze verlangens, we genieten en versmelten.


Seks is een wezenlijk onderdeel van ons zijn en van onze relaties. Toch heerst er nog steeds een taboe op dit thema. Is het schaamte? Durven we onze (werkelijke) verlangens en fantasieën niet openlijk te bespreken anno 2023? Zonde!


Lees dan dit (h)eerlijke boek, dat niet alleen ingaat op het begrip seks, maar vooral volstaat met korte, stoute verhalen om je liefdesleven een boost te geven. Geïllustreerd met erotische foto's en aangevuld met inspirerende toepasbare tips. Het gaat niet alleen over seks, het gaat ook over aandacht en intimiteit met jezelf en de ander.

Het lezen ervan brengt je, hopelijk, weer dichter tot jezelf.


Carola Rodrigues (1983) gelooft in liefde en authenticiteit. Vanuit haar persoonlijke missie schreef zij dit boek voor jou, de lezer. Om jou uit te nodigen om seks, aandacht en intimiteit belangrijk te maken. Voor jezelf en binnen je relatie. En ook in het belang van je kinderen. De eerste stap hierin zetten, begint bij jezelf.