Train de trainer-programma

Authentic Leadership

Sluit je aan als trainer, coach en expert. Samen staan we sterk.

Nieuwe ronde start april 2024

+15 jaar 

Ondernemer & Trainer/Coach 

1.000+

tevreden klanten

100%

garantie op je aankoop

Wil jij altijd al aan de slag als trainer/coach en een succesvolle praktijk draaien, maar loop jij hier tegenaan?

- Jij wilt graag trainingen geven aan je klanten en je coachees coachen en begeleiden, maar vind het lastig om aan nieuwe opdrachten te komen;

- Jij weet dat je goed in je vak bent, maar je bent geen opleidingskundige en vind het moeilijk om een training te ontwikkelen;

- Jij geeft trainingen, maar voelt je eenzaam in je ondernemerschap;

- Je wilt graag onderdeel zijn van een groter geheel, kunnen sparren, het gevoel van 'samen' ervaren en wel je autonomie behouden;

- Je weet dat jezelf verdiepen in de nieuwste sales, marketing-en content technieken écht nodig is anno 2023.

Volledige toewijding

Carola leidt alle professionals zelf op. Zij leert je hoe je trainingen geeft. Volledig vanuit je eigen potentieel.

Eigen trainingsruimte

Op ons kantoor in Nijmegen beschikken we over 2 trainingsruimten, coachingruimte, danszaal én bar / restaurant.

Voordeel

Binnen ons opleidingsinstituut beheersen wij de kunst van; strategisch business consultancy, commerciële- en communicatieve vaardigheidstrainingen, intuïtief coachen, systemisch werken, reiki, boks-en danstechnieken.

8 L.I.V.E. trainingsdagen 

We komen bij elkaar. Je bent onderdeel van de groep, van onze community. We zien elkaar en werken real life samen en dus persoonlijk met elkaar.

Kennis & kunde Carola

Al haar opgedane kennis en kunde deelt zij met je. Zij leert je alles wat ze weet en wat ze beheerst.

Onze community

Je wordt opgenomen in onze community, in de online leeromgeving en ontvangt altijd als één van eerste de allernieuwste content.

Verdieping en begeleiding

We geloven sterk in specialisme en authenticiteit. Misschien wil jij je net iets meer verdiepen in Personal Branding en vooral deze trainingen gaan geven. Carola gaat 1-op-1 met jou aanvullend aan de slag op dat stuk waar specifiek JOUW behoefte ligt. Je hebt direct toegang tot haar.

Gespecialiseerd netwerk tot je beschikking

Als we samenwerken, ben je onderdeel van onze community en daarmee van ons netwerk. Carola werkt samen met de beste sprekers, trainers en opleiders.

100% niet-goed-geld-terug-garantie 

Wij zijn overtuigd van onze eigen propositie, belofte en kwaliteit. Doordat we ook een strenge selectie aan de voorkant doen en niet zomaar met iedereen werken, durven wij deze niet-goed-geld-terug-garantie af te geven.

Opleidingsinstituut - Authentic Leadership 

Er bestaat geen korte route naar succes. Je wordt niet rijk met een passief inkomen binnen drie maanden. Je kunt niemand anders in het leven verantwoordelijk houden voor jouw pijn, verdriet en misère. Je krijgt geen sixpack door het iedere dag te visualiseren. En je wordt niet zichtbaar door je te blijven verstoppen achter allerlei belemmerende overtuigingen en onzekerheden. 

Dit is jouw leven. En het is 100% jouw verantwoordelijkheid hoe jij hier invulling aangeeft; met welke gedachte jij in de ochtend opstaat, jezelf gedurende de dag programmeert en hoe je 's avonds gaat slapen. 

Ik was gelukkig en leidde mijn leven. Dacht ik. Totdat ik op mijn 35e een burn-out kreeg. Ik had een bedrijf met personeel, jonge kinderen, scheiding achter de rug en werkte mijzelf over de kop om maar zoveel mogelijk geld te verdienen. Ik besloot: het moet anders. 

In de jaren erna investeerde ik ontzettend veel tijd, geld en energie in mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn gezondheid; zowel fysiek als mentaal. Maakte ik duidelijke keuzes, hakte ik knopen door, leerde ik mediteren en bracht ik dagen in stilte in de natuur door. Ik transformeerde en ontwikkelde tot de persoon die ik op de dag van vandaag ben.

Ik besef mij nu erg goed; ik kan jou leren om het meest krachtige Personal Brand van de wereld te worden, ik kan jou de beste Social Selling Strategie leren voor het succes in je eigen business, ik kan je coachen om volledig vanuit je authentieke kern te gaan leven. Dat kan allemaal. Maar nog veel en veel krachtiger is het als ik het combineer. Alles is namelijk met elkaar verbonden. We beginnen bij de kern, verdiepen, gaan nog een laag dieper en verder. En daarom heb ik besloten om alles samen te brengen in één programma vanuit mijn opleidingsinstituut: Authentic Leadership.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als ondernemer en trainer/coach begeleid en train ik jou op 6 belangrijke thema's in 8 dagen. Want je verandert niet door 1 online cursus van 2 dagen, je doorbreekt niet je patronen in één coachingsessie. Nee, samen gaan we echt aan de slag! Ik ben er voor jou. Ook ga ik, aanvullend, met jou 1-op-1 aan de slag op specifiek dat deel waar jij je in wilt verdiepen en specialiseren. Jij gaat zelf transformeren als mens en professional en neemt voortaan al jouw klanten en deelnemers daarin mee! Als jij je aansluit als trainer, coach en/of expert bij ons opleidingsinstituut, garandeer ik je succes in jouw leven.


With love, 

Carol

Onze trainingsruimte in Nijmegen 

Wat anderen zeggen:

"Ik ben super gemotiveerd om mijn personal brand vorm te geven."
Het meest waardevol voor mij is dat ik super gemotiveerd ben om mijn "personal brand" verder vorm te geven en te ontwikkelen. Dit is ook wat ik nog wil leren; hoe ik hier nu het meest maximale uit ga halen. Dank voor de inspirerende ochtend!
Elles van den Berg - Business Development | Schoonmaak | Asito
"Het smaakt naar méér."
Gekomen zonder verwachtingen om mijzelf te laten verrassen. Het was inspirerend, open en smaakt naar méér. Ik wil nog meer leren over Personal Branding en authenticiteit. Complimenten! 
Ad Geerts - Co-Owner l DGA at Porsche Centrum Eindhoven & Maastricht l Bentley Maastricht l Jaguar Land Rover Maastricht
"In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek."
Gecoacht worden door Carola is een verademing. Ze is commercieel scherp, pragmatisch en resultaatgericht. In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek en brengt ze je op constructief kritische wijze een stap verder.
Leon Wijnen -
Client Director Health & Life sciences Quint 

Ik geloof in 'samen'. Zij aan zij. Jij op je eigen pad. Vanuit je eigen expertise. Ik ernaast. Arm in arm.  

Daarom hebben we dit programma ontwikkeld:
in 8 LIVE themadagen, verdeeld over 100 dagen, word jij klaargestoomd om zelf aan de slag te kunnen gaan. 
Hele dagen word je getraind, gecoacht en begeleid. De trainingsdagen zien er als volgt uit:

Trainingsdag 1 & 2 - Je Authentieke Kern

Je wordt geboren als uniek, identiek exemplaar. Authentiek zijn is wie je vanuit je kern bent. In totaliteit. Daar horen al je emoties, passies, talenten, normen en waarden, gedragingen en ook je schaduwkanten, je onzekerheden en minder mooie eigenschappen bij. Wij mensen houden van echtheid, puurheid en door je kwetsbaar op te stellen, nodig je daarmee ook de ander uit om op deze manier te verbinden.

Je voelt dat je regelmatig een rol speelt. Niet helemaal eerlijk bent tegenover jezelf. Je vergelijkt jezelf met anderen. Het stemmetje vanuit je ego neemt het vaak over in je hoofd (afkeuring, afwijzing, onzekerheid neemt de overhand). Je reageert op bepaalde situaties en mensen op een manier die je eigenlijk niet wilt (en ook niet helemaal begrijpt van jezelf). Je vindt het best lastig om jezelf kwetsbaar op te stellen en om op een dieper niveau de verbinding met jezelf en daarmee ook met de ander aan te gaan.

Ik heb duizenden mensen mogen begeleiden, trainen en coachen om dichter tot hun authentieke kern te komen. Door middel van mooie, intuïtieve, nlp opdrachten en systemisch werken wil jij na deze trainingsdag nooit meer anders.

Op 9 en 15 Maart van 09.30 - 16.30 uur

Trainingsdag 3 & 4 - Business:

Succes + Focus + Social Selling Strategie

Deze trainingsdag staat in het teken van jouw Social Selling Strategie voor je business. In 8 overzichtelijke stappen leer ik je hoe je een commerciële strategie ontwikkelt, implementeert én je jezelf er dagelijks aanhoudt.

Jij hebt moeite met de waarde van je dienstverlening neer te zetten en daar geld voor te vragen. En je hebt niet zo’n goed overzicht qua wat er precies in-en uitgaat. Ook ervaar je vaak dat je in de waan van de dag leeft en je laat leven door klanten en e-mails. In plaats van dat je in control bent van je salesproces.

In 2016 schreef ik mijn eerste managementboek over dit thema. Ik heb duizenden mensen en bedrijven op dit gebied mogen adviseren, inspireren en coachen. Ik deel graag al mijn kennis, formats en tools met jou.

Ook komt er een gastspreker, gespecialiseerd in financiën. Hij neemt jou mee in de wereld van de cijfers. Waar je op moet sturen als je winst wilt genereren. Want omzet is leuk, maar het gaat erom wat je onderaan de streep overhoudt.

Op 4 en 13 april van 09.30 - 16.30 uur

Trainingsdag 5. De kracht van je mindset

Deze trainingsdag gaat niet alleen over fysieke kracht. Juist niet zelfs. Het gaat over krachtig staan, krachtig door het leven gaan vanuit kwetsbaarheid. 

Je bent niet zomaar weerbaar. Je staat niet direct stevig op twee benen als iemand je omver probeert te blazen. Je hebt niet geleerd hoe je moet incasseren. 

Het is belangrijk dat je stevig staat. Dat je sport. Sterk bent, in je lichaam én qua mindset. Met bokstechnieken en de filosofie van het kickboksen leer ik jou dit. 

Ik heb leren vechten van de beste leermeesters, waaronder Lucia Rijker. Stond in de ring en vocht wedstrijden. Nu combineer ik kracht, liefde en kwetsbaarheid in mijzelf en in mijn werk en leer ik mijn klanten met veel plezier de technieken en mindset die erbij komt kijken.

Tijdens deze dag komt er ook een gastdocent/spreker die jou inspireert en jou alles leert over de kracht van je eigen mindset en je lichaam. 

Op 24 april van 09.30 - 16.30 uur

Love, authenticity and visibility

Trainingsdag 6. - Liefde

Liefde is toch wel één van de belangrijkste woorden in ons leven. Zonder liefde in ons leven kunnen we bijna niet meer ademhalen. Liefde is onze katalysator. En het zit 'um in alles. Liefde voor jezelf, voor de ander, in verbinding. Liefde voor je werk, je passie en je dromen. Liefde voor je lichaam en je leven. 

Deze trainingsdag gaat over de liefde voor jouzelf en je lichaam. Jij zegt niet dagelijks tegen jezelf: 'Ik hou van mij.' Je geeft jezelf geen compliment als je in de spiegel kijkt. Je voelt je niet sexy en sensueel. Je voelt niet die liefdesenergie door jezelf heen stromen. 

Ik heb jaren lang klassiek ballet gedanst. Tegenwoordig dans ik salsa en bachata en geef ik workshops. Tijdens deze dag gaan we dansen, lachen, plezier maken, onze lichamen eren en onze sensualiteit omarmen. Leer je als man leiden en zul je als vrouw je moeten overgeven aan geleid worden.

Op 2 mei van 09.30 - 16.30 uur

Trainingsdag 7. Mindset & Spiritualiteit

Onze mind is ons meest krachtige wapen en belangrijkste bezit. Alles is energie en verbonden zijn met de natuur geeft je zo ontzettend veel in je leven. 

Jij hebt geen tijd én geduld om te gaan zitten mediteren. Er blijven maar 101 gedachtes naar boven komen. Spiritualiteit is niets voor jou; 'Ik ben niet zo'n zweverig type en geloof het allemaal wel.'

Ik leerde al jong de kracht van visualiseren en breng dit maar al te graag over. Ik verzette mij tegen mediteren (geen tijd en geduld voor), nu mediteer ik dagelijks en heb ik er veel baat bij. Dagelijks ben ik in de natuur te vinden. Ik heb zelf mijn Reiki I en II jaren geleden behaald.

Geef je over aan deze trainingsdag en ik beloof je: het wordt mindblowing. Heel veel meer ga ik er niet over vertellen. Ga je het aan of blijf je het uit de weg gaan?

Op 9 mei van 09.30 - 16.30 uur

Trainingsdag 8. Leiderschap & Zichtbaarheid

Personal Branding is key element in je werk en in het zakendoen. Mensen doen zaken met mensen. Jij staat als Personal Brand, samen met de klant, centraal hierin. Een Personal Brand creëren en neerzetten, betekent dat jij een krachtig authentiek merk wordt.

Jij durft niet goed zichtbaar te zijn en je blijft, denk je, liever op de achtergrond. Wat zal de ander wel niet van mij denken? Je weet echt niet goed wat je aan content kan bedenken en moet delen op m'n social media platformen en ‘moet’ dat eigenlijk wel? Iets in mijzelf houdt mij tegen en jeweet niet goed wat dat is. Je wilt ervan af, maar weet niet 'hoe'. Je wilt graag makkelijker verbinden en verkopen, maar dat lukt je niet altijd even goed.

Ik heb jaren geleden een Personal Brand Blauwdruk ontwikkelt. Dit format heeft zich meer dan bewezen. Daarmee leer ik mijn deelnemers makkelijker leven, verbinden en je business draaien vanuit jouw eigen krachtige Personal Brand. Je leert hoe je meer zichtbaar wordt, zowel offline als online, waardoor je op een andere manier met jezelf en daarmee met de ander gaat verbinden. Je komt op de juiste plek in het leven te staan. De energie gaat stromen en je gaat ervaren dat het 'klopt'.

Op 16 mei van 09.30 - 16.30 uur

Overtuigd?
Vraag vandaag nog een gesprek aan om te zien of wij een match zijn voor elkaar.

In samenvatting - voor jou:

Je wordt onderdeel van ons opleidingsinstituut

Train-de-trainer programma - in 100 dagen transformeer jij en ga je erna aan de slag bij klanten!

Alle kennis, kunde, formats en trainingen ontvang je

8 L.I.V.E. trainingsdagen - op je eigen pad, samen met de groep en mij.

1-op-1 door Carola, afhankelijk van jouw behoefte

24/7 coaching-en begeleiding -tijdens je eigen opleiding en ook erna tijdens onze samenwerking uiteraard.

Je behoudt jouw autonomie en zelfstandigheid. We gaan samen voor succes!

"In korte tijd legt ze de vinger op de zere plek."
"Iedereen kan content delen op Social Media. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat hier conversie uit voort komt? En hoe doe je dit op een authentieke manier, waarbij je dicht bij jezelf blijft? Op die vragen geeft Carola antwoord. Heel prettig  en met veel praktische adviezen. Een aanrader!"
Helen Meijer - Hoofd Educatie, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
"Altijd leerzaam."
‘Fijne sessies met inspiratie en tijd voor de persoon. Altijd leerzaam! Thanks!!
Baukje Hilarides - Productmanager Study Members & Exams at NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
"Jij kunt en doet beiden!"
Wanneer het gaat stromen, gaan sommige mensen een schuilplaats zoeken. Anderen bouwen een windmolen. Jij kunt en doet beiden! Dankjewel daarvoor. 
Henk van de Tent Becking - Leadarchitect Datafabriek UWV bij UWV
"Authentiek zijn is jouw brand."
Mooie vrouw ❤️!

Mooi mens!


Autheniek zijn is jouw brand. X

Sheila Keijzers - Exceptional Trading B.V.

Maak het belangrijk voor jezelf.  Vandaag nog.

De belangrijkste stoot in het kickboksen is de ‘jab’. Je kunt hiermee namelijk aanvallen, verdedigen, je afstand bepalen, punten scoren en het kost je in verhouding de minste energie om deze stoot te geven.

Het belangrijkste in het dansen is het bepalen van je frame; de ruimte tussen jou en je (dans)partner en dat de man goed kan leiden en de vrouw met haar ogen dicht kan volgen. Vanuit vertrouwen.

Bij zowel het dansen als het vechten is het essentieel dat jij vanuit vertrouwen, kracht en kwetsbaarheid de juiste plek inneemt. Jouw plek in het systeem. Je plaats op de dansvloer, ten opzichte van je danspartner. Met open handen ontvang je de ander. In de dojo sta je stevig, op de bal van je voet en speel je met de ander.

En zo is het niet anders in jouw leven en in jouw business. Ga maar eens na voor jezelf.

Het eerste wat je doet als je geboren wordt en de navelstreng wordt doorgeknipt is een teug adem nemen en als later jouw dag is gekomen, blaas je je laatste adem uit. Ademen houdt ons in leven en is cruciaal. Datzelfde geldt voor jouw ‘ki’; oftewel levensenergie, die door jou heen stroomt. En soms blokkeert op bepaalde onderdelen in je lichaam.

De gezondheid van jouw brein, je mindset en hoe jij jezelf programmeert zorgt ervoor of jij gelukkig of tamelijk ongelukkig door het leven heen gaat. Je hersenen besturen je lichaam, zijn belangrijk, verdienen aandacht en je gedachtengang is dus trainbaar.

Je baan of je bedrijf runnen zonder focus en helder doel is tamelijk kansloos. Het is zonde van je tijd. Je benut niet je volledige potentieel. En je kunt niet volledig vanuit je authentieke kern gaan leven als je niet met een hoge mate van zelfreflectie zo nu en dan in de spiegel durft te kijken. Je wordt niet zichtbaar voor de ander of voor je publiek (klanten) als je je blijft verstoppen achter smoesjes. Ga staan, op jouw plek.

Durf het aan te kijken en aan te gaan. Jouw proces. Jouw leven. Jouw business. Jouw geluk en liefde. 

Dit is de werkwijze en het proces:

Je komt met interesse bij Carola in de lucht. Zij plant de eerste kennismakingscall met je. Als dit goed voelt, van beide kanten, ontvang je meer informatie over het opleidingsprogramma van ons; tarieven, voorwaarden en exacte vorm.

Jij volgt de eerste module van het programma 'Je authentieke kern'. Tijdens deze dag gaan eventuele maskers af, je komt tot de kern en wij verbinden op een dieper level met elkaar. 

Tussendoor checken we bij je in 'Hoe gaat het? Hoe ervaar je de module? Waar loop je tegenaan? Hoe zit je in de wedstrijd?' Als we er beiden nog steeds een goed gevoel over hebben, nemen we de volgende stap.

Jij gaat door met de rest van de opleiding. Je doorloopt module 2 t/m 6. Van -  strategie, business, cijfers, kracht, kwetsbaarheid, liefde, body-mind-soul, social selling, strategisch sales, marketing en content, personal branding en leiderschap - doorloop je. 

Iedereen in de groep doorloopt dezelfde inhoud. We doen dit samen. Daarna zal de ene persoon graag meer willen verdiepen op het thema leiderschap en de ander op het thema social selling. De ene persoon wilt Social Selling trainingen gaan geven en de ander wordt intens gelukkig van leiderschap, personal branding etc. Dit laatste stukje betreft maatwerk. Daar komt bij dat ik samen met jou ga bekijken hoe je train- en coachskills zijn. Ook daar zit een verschil tussen. En dat is helemaal okay. Het betekent alleen dat de ene persoon misschien nog 3 dagen met mij 1-op-1 tijd nodig heeft en de ander na een dag up & running is.

We evalueren samen tijdens een live moment en bepalen jouw specifieke wens en behoefte om helemaal goed van start te kunnen gaan. 

We delen al het trainingsmateriaal met je, je krijgt toegang tot de blended online leerplatform, we ondersteunen jou met je sales-en marketingaanpak en we delen leads en klantopdrachten met je. We zetten jou echt concreet in op onze opdrachten. 

Eén keer per kwartaal komen we live samen, met de groep, om te verbinden en om iets gaafs te doen. We delen en vieren onze successen bij de klanten, in onze business en in het leven. 

Ik help, coach en begeleid jou tijdens de klanttrajecten. Zoveel of zo weinig als dat jij nodig hebt. 

Op je eigen pad. Zij aan zij. Samen.

We volgen deze stappen:

1.) We voeren samen een kennismakingsgesprek om te ervaren of jij bij ons past. Als het past, vragen we je commitment;
2.) Je volgt de eerste module van het opleidingsprogramma;
3.) We hebben live een gesprek; hoe ervaar ik jou? Hoe ervaar jij mij en hoe vind je de opleiding?
4.) We gaan door en je volgt de rest van de opleiding;
5.) Er volgt een evaluatiemoment waarin we beide bespreken en bepalen of we met elkaar doorgaan;


6.) Je sluit je aan bij ons opleidingsinstituut, op basis van jouw specifieke wensen en behoeften is er nog een deel maatwerk begeleiding nodig en erna gaan we samen succes genereren;


7.) Je krijgt een eigen Personal Branding fotoshoot - met 20 a 30 beelden - voor je website en socials. Ook word je opgenomen op onze website;


8.) Je bent klaar om naar klanten te gaan. Trainingen te geven, coachees te coachen en Carola begeleidt je hierbij. Dat wat jij nodig hebt qua coachingen begeleiding krijg je. 


9.) We komen regelmatig LIVE samen om in te checken, bij te praten, successen te vieren, samen te eten en te drinken en onszelf met iets gaafs te laten verrassen.Ik ben benieuwd naar jou. Jouw verhaal en je motivatie in je leven & voor je business.