INTRODUCING:

Visualisatie & meditatie oefening: 

Kom tot je authentieke kern & dromen verwezenlijken


Krijg direct toegang

Wat kun je verwachten? 


  • Een vijftien minuten durende visualisatie en korte meditatie oefening. Om dichter tot je ware, authentieke kern te komen en je dromen te verwezenlijken. 


  • Altijd te beluisteren wanneer en waar je maar wenst.


  • Ik deel mijn beproefde zelfontwikkelde methode met je om simpel en effectief jouw authentieke verhaal naar boven te krijgen.


  • Ook deel ik een oefening met je om je dromen te visualiseren en uiteindelijk te gaan verwezenlijken.


Veel luisterplezier! Geniet ervan.


With Love, Carola


Stuur mij de visualisatie!


Niets is helemaal gratis in het leven. Alleen liefde, onvoorwaardelijke liefde. In ruil voor het toesturen van de visualisatie oefening vragen we jouw naam en mailadres. That's it. We zijn zelf allergisch voor spam en allerlei sneaky online verkooptrucjes, dus we beloven je; dat gaat niet gebeuren. 


Ik kan mij goed voorstellen dat je eerst nog wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Carola Rodrigues. Ik ben moeder in de eerste plaats van twee geweldige zonen en run alweer 16 jaar mijn eigen bedrijf. Daarin ben ik actief als keynote spreker en dagvoorzitter, auteur (heb twee boeken geschreven en schrijf nu de 3e), ik run een opleidingsinstituut en ben oprichter van The Love Club Community.


Voor mij staat LIEFDE centraal in alles. In ons contact, in de verbinding, in en voor het leven, voor onszelf en voor onze klanten. Iedere keer kwam ik er weer op uit 'oh ja, dit gaat eigenlijk over liefde' en daarom heb ik deze community opgericht. Ik vertel je er graag meer over.


Afgelopen juni organiseerde ik m'n officiële boeklancering en hét 1e SELF LOVE Event. De avond was gevuld met thema's als: ENERGIE, AUTHENTICITEIT, KRACHT-KWETSBAARHEID & LIEFDE. Er werd een Haka optreden verzorgd, het publiek genoot van een schitterend salsa optreden van de beste show groep van Nederland, Ray Klaassens verzorgde een keynote over Authenticiteit en ikzelf verzorgde deze hele avond op het podium, samen met een geweldige sidekick en sprak over kwetsbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Mijn geweldige team regelde alles perfect achter de schermen en voor de gasten.


Als het je aanspreekt, kijk dan gerust de aftermovie hieronder. Op die manier heb je een beeld bij mij, mijn klanten en community.

self love event & boeklancering juni '23

hoe mijn twee zonen dit hebben ervaren:

HOE ANDERE MENSEN HET HEBBEN ERVAREN:

Het lijkt mij geweldig om jou ook te mogen inspireren en te helpen!


Ik ben grondlegger van de Social Selling Filosofie en Strategie en de Personal Branding methode. Als eerste implementeerde ik in Nederland een concreet 8 stappenplan waarmee je je business strategie, personal brand, content en hoe je op warme wijze aan je leads komt in één oogopslag simpel en helder voor elkaar krijgt. Daarna ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in Authentciteit en Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Met mijn methodes heb ik inmiddels duizenden mensen mogen adviseren, coachen en begeleiden. 


Je ontvangt vanuit mijn digitale leeromgeving de inlog naar de masterclass. Komt dit niet binnen 24 uur binnen, mail dan mijn team via team@carolarodrigues.nl