INTRODUCING:

'aUTHENTIEKE BRANDING & sUCCESVOL verkopen'


Dit is geen typische masterclass. Het is een krachtig hulpmiddel dat je helpt bij het ontdekken van de ware bron van je potentieel, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.

stuur mij de mini-masterclass gratis toe
Met gerust hart kun je je inschrijven. Geen gespam, alleen waardevolle content persoonlijk van mij. Ik zal ook nooit je mailadres met iemand delen.
Carola Rodrigues

IN 8 STAPPEN AUTHENTIEK ZICHTBAAR, ZODAT JE JE BUSINESS & LEVEN MOEITELOOS RUNT

Wat kun je verwachten? 


 • Inzicht in authentiek leiderschap: Leer hoe je jouw eigen pad kunt volgen en tegelijkertijd een inspirerende leider kunt zijn
 • Leer verkopen zonder het gevoel te hebben dat je aan het leuren bent
 • Houd jezelf niet langer klein, stop met please-gedrag en omarm een leven vol trots, compassie en zelfliefde
 • Maak jezelf aantrekkelijker voor vrienden, familie, in je carrière én dus ook je potentële klanten
 • Durf in het licht te gaan staan en zichtbaar te worden, voor jezelf én de ander 
 • Wordt een krachtig Personal Brand die als een magneet de juiste, fijne klanten aantrekt en fans creëert
 • Leer hoe je de kracht van visualisatie kunt inzetten om jouw doelen en dromen te verwezenlijken
 • Meer succes, geluk en balans in je business en leven ervaren?
 • Ontdek strategieën om je zakelijke doelen te bereiken zonder jezelf te verliezen
 • Word je bewust van jouw energie, jouw frequentie en kracht!

Niets is helemaal gratis in het leven. Alleen liefde, onvoorwaardelijke liefde. In ruil voor het toesturen van de mini-masterclass vragen we jouw naam en mailadres. That's it. We zijn zelf allergisch voor spam en allerlei sneaky online verkooptrucjes, dus we beloven je; dat gaat niet gebeuren. 


Ik kan mij goed voorstellen dat je eerst nog wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Carola Rodrigues. Ik ben moeder in de eerste plaats van twee geweldige zonen en run alweer 16 jaar mijn eigen bedrijf. Daarin ben ik actief als keynote spreker en dagvoorzitter, auteur (heb twee boeken geschreven en schrijf nu de 3e), ik run een opleidingsinstituut en ben oprichter van The Love Club Community.


Voor mij staat LIEFDE centraal in alles. In ons contact, in de verbinding, in en voor het leven, voor onszelf en voor onze klanten. Iedere keer kwam ik er weer op uit 'oh ja, dit gaat eigenlijk over liefde' en daarom heb ik deze community opgericht. Ik vertel je er graag meer over.


Afgelopen juni organiseerde ik m'n officiële boeklancering en hét 1e SELF LOVE Event. De avond was gevuld met thema's als: ENERGIE, AUTHENTICITEIT, KRACHT-KWETSBAARHEID & LIEFDE. Er werd een Haka optreden verzorgd, het publiek genoot van een schitterend salsa optreden van de beste show groep van Nederland, Ray Klaassens verzorgde een keynote over Authenticiteit en ikzelf verzorgde deze hele avond op het podium, samen met een geweldige sidekick en sprak over kwetsbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Mijn geweldige team regelde alles perfect achter de schermen en voor de gasten.


Als het je aanspreekt, kijk dan gerust de aftermovie hieronder. Op die manier heb je een beeld bij mij, mijn klanten en community.

self love event & boeklancering juni '23

hoe de twee zonen van Carola het hebben ervaren:

HOE ANDERE MENSEN HET HEBBEN ERVAREN:

Loop jij hier ook tegenaan en spelen deze gedachtes zich wel eens af in je hoofd: • Ik durf niet zichtbaar te zijn en blijf liever op de achtergrond. Wat zal de ander wel niet van mij denken?
 • Iets in mijzelf houdt mij tegen en ik weet niet goed wat dat is. Ik wil ervan af, maar weet niet 'hoe'
 • Ik wil graag makkelijker verbinden en verkopen, maar dat lukt mij niet goed
 • Het is leuren en struggelen met mijn klanten en omzet en ik haal mijn doelstellingen niet zoals ik voor mij zie, van droom en dagelijks visualiseer
 • Als ik mijzelf meer zichtbaar ga maken, dan hebben mensen daar een mening over
 • Ben ik niet gewoon te laat inmiddels? Al mijn concurrenten zijn allang zichtbaar en delen content
 • Ik vind Personal Branding zo'n poe-ha woord en mijzelf teveel profileren vind ik al snel opschepperig overkomen
 • Het loopt gewoon niet lekker in mijn baan, leven en relaties en ik weet gewoon niet hoe ik het tij kan keren
 • Ik ben volop bezig met m'n zelfontdekking, maar hoe kan ik mijn unieke talenten en passies gebruiken om m'n zakelijke succes te vergroten?


No worries! Al deze gedachtes zijn heel normaal. We dealen er allemaal mee. Alleen ze brengen ons niet verder. And you know it ;-)


Dus, ben jij klaar met jezelf klein houden? Wil je af van je onzekerheden? Klaar met je gestruggle in de business en / of in het leven? Ein-de-lijk weer meer vanuit jouw eigen authentieke kern gaan voelen en handelen?


Ontdek de Sleutel tot Authentieke Persoonlijke en Zakelijke Groei!

Ben je een gedreven professional die voelt dat er meer is dan alleen succes op papier? Wil je groeien op een manier die trouw blijft aan jezelf, je waarden en je missie?


Je bent niet alleen. Vele ondernemers delen jouw verlangen naar authentieke groei en ik heb iets speciaals voor jou.

Het lijkt mij geweldig om jou ook te mogen inspireren en te helpen!


Ik ben grondlegger van de Social Selling Filosofie en Strategie en de Personal Branding methode. Als eerste implementeerde ik in Nederland een concreet 8 stappenplan waarmee je je business strategie, personal brand, content en hoe je op warme wijze aan je leads komt in één oogopslag simpel en helder voor elkaar krijgt. Daarna ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in Authentciteit en Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Met mijn methodes heb ik inmiddels duizenden mensen mogen adviseren, coachen en begeleiden. 


Je ontvangt vanuit mijn digitale leeromgeving de inlog naar de masterclass. Komt dit niet binnen 24 uur binnen, mail dan mijn team via team@carolarodrigues.nl

null